aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑΠΟΕΛ: Παρελθόν ο Χριστόφορος Χαραλάμπους

ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν ο Χριστόφορος Χαραλάμπους

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή της πετοσφαιρικής ομάδας, Χριστόφορο Χαραλάμπους. Όπως αναφέρεται, ο λόγος της αποχώρησής του ήταν η απόφασή του να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Ελλάδα:

«Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή Χριστόφορου Χαραλάμπους από την ομάδα μας.

Ο λόγος της αποχώρησης και το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της μεταξύ μας συνεργασίας, παρόλο που πρόθεση, τόσο της ομάδας μας όσο και αρχικά του ίδιου του προπονητή ήταν η ανανέωσή της και για τη νέα σαιζόν, έγκειται στην τελική του απόφαση να εγκατασταθεί και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά μονίμως στην Ελλάδα.

Ο Χριστόφορος Χαραλάμπους βρέθηκε στον πάγκο του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ για 20 αγώνες, μετρώντας 13 νίκες και 7 ήττες. Η έλευσή του βοήθησε τα μέγιστα στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας, μετά τον περασμένο Ιανουάριο.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε κάθε καλό στην προσωπική του ζωή και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Ελλάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ