aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪAπό το κυρίως ταμπλό Μαριώτα - Ντάρια στην Καμπόντια (την Παρασκευή η πρεμιέρα)

Aπό το κυρίως ταμπλό Μαριώτα – Ντάρια στην Καμπόντια (την Παρασκευή η πρεμιέρα)

Aπό το κυρίως ταμπλό του τουρνουά World Tour Βeach Volley Star 2 στην Καμποτία αρχίζουν τις προσπάθειές τους η Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ντάρια Γκουσάροβα. Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 έγινε στην πόλη Siem Reap που θα διεξαχθούν οι αγώνες η προκαταρκτική σύσκεψη πριν από τους αγώνες.

Οι δυο κοπέλες βρίσκονται στην 12η θέση των ομάδων που θα μπουν στο κυρίως ταμπλό απευθείας σε σύνολο 18 ομάδων. Οι αγώνες των προκριματικών που δεν αγωνίζονται οι δικές μας θα αρχίσουν στις 05:00 το πρωι ώρα Κύπρου (10:00 ώρα Καμπόντιας) με τον αγώνα των Ottens-Klinke από τη Γερμανία και Khmil-Lazarenco από την Ουκρανία.

Συνολικά την Πέμπτη θα γίνουν εννιά προκριματικοί αγώνες. Οι αγώνες των ομίλων στο κυρίως ταμπλό θα αρχίσουν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020. Συνολικά θα σχηματιστούν έξι όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. To τουρνουά θα φιλοξενηθεί σε τρία γήπεδα.

H πόλη Siem Reap που φιλοξενεί το τουρνουά στην Καμπόντια βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της χώρας. Η πόλη είναι χτισμένη με τον παραδοσιακό κινεζικό ρυθμό αρχιτεκτονικής. Στην πόλη και στην επαρχία της υπάρχουν πολλά μουσεία, αγροκτήματα μεταξιού και ψαροχώρια. Στις μέρες μας η Siem Reap είναι μι μοντέρνα πόλη με πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις σχετικά με τον τουρισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ