aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑντίστροφη μέτρηση για το καμπ της Πορταριάς

Αντίστροφη μέτρηση για το καμπ της Πορταριάς

Αρχίζει  η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση των 16 επίλεκτων πετοσφαιριστριών στην ηλικία των U16 που θα συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ στην Πορταριά του Πηλίου μεταξύ 06-13 Ιουλίου 2016. Η ΚΟΠΕ θα έχει με τις 16 επίλεκτες αυτή την εβδομάδα δυο συναντήσεις πριν από την αναχώρηση για το Πήλιο.

Οι συναντήσεις θα αφορούν η μεν πρώτη τις πετοσφαιρίστριες του  κλιμακίου Λεμεσού – Πάφου και η δεύτερη τις πετοσφαιρίστριες του κλιμακίου Λευκωσίας – Λάρνακας. Στις συναντήσεις οι αθλήτριες θα προμηθευτούν αθλητικό υλικό.

Στην αποστολή των επίλεκτων συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες πετοσφαιρίστριες: Ελένη Κακουρή, Θάλεια Χριστοπούλου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου (Ανόρθωση), Έλενα Χριστοφόρου, Εβίτα Λεωνίδου, Ράνια Στυλιανού, Βικτώρια Ιωαννίδου (Απόλλων), Σοφία Λάππα, Χριστιάνα Ναθαναήλ (Ανόρθωση Πετόσφαιρα) Χριστίνα Κυπριανού (ΑΕΛ), Αγάθη Νικολάου (Παφιακός), Ελένη Καρακώστα, Αντωνία Κέζου (ΑΕΚ Λάρνακας), Ευτυχία Χριστοδούλου (Εθνικός Λατσιών), Χρυσόθεμη Παπασάββα (Νέα Σαλαμίνα).

Η επιλογή έγινε μέσα από δυο προπονητικά καμπ που έγιναν τον Μάιο και τον Ιούνιο υπό την επίβλεψη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας Γιάννη Νικολάκη και τη στενή συνεργασία των ομοσπονδιακών τεχνικών Πέτρου Πατσιά, Κώστα Παναγίδη.

Στις προπονήσεις συμμετείχαν πάνω από 150 βολεϊμπολίστριες και ο κ. Νικολάκης έμεινε κατενθουσιασμένος από το επίπεδο των αθλητριών αλλά και την κατάρτιση που λαμβάνουν από τους προπονητές τους.

Στα άμεσα σχέδια της ΚΟΠΕ είναι η διεξαγωγή προπονητικών καμπ σε αυτές τις ηλικίες και για τους άνδρες. Την επίβλεψη των προπονήσεων θα αναλάβει άλλος προπονητής καταρτισμένος σε αυτές τις ηλικίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ