aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑντίστροφη μέτρηση για νέα σεζόν και τουρνουά

Αντίστροφη μέτρηση για νέα σεζόν και τουρνουά

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας πετοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 αρχίζει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας ανδρών και γυναικών. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Η εκδήλωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και μετά την ολοκλήρωση των κληρώσεων θα ακολουθήσει δεξίωση. Κατά τη διάρκεια θα απονεμηθούν τα διπλώματα σε όσους πέτυχαν στη Σχολή διαιτησίας και προπονητών που έγιναν τον Ιούνιο και Ιούλιο.

Στην πρώτη κατηγορία ανδρών συμμετέχουν οι ομάδες: ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Νέα Σαλαμίνα, Παφιακός και Ομόνοια. Στην πρώτη κατηγορία γυναικών συμμετέχουν οι ομάδες: AEΚ, ΑΕΛ, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωση, Απόλλων, Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου, ΘΟΪ Αυγόρου και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπουδαίο θέαμα στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΠΕ με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Πειραιώς και της σερβικής Βοϊβοντίνα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν  σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ