aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΆνδρες-Γυναίκες: Δράση στη Β’ Κατηγορία

Άνδρες-Γυναίκες: Δράση στη Β’ Κατηγορία

Τα πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Ανδρών και Γυναικών Β Κατηγορίας βρίσκονται σε εξέλιξη και προκαλούν το δικό τους ενδιαφέρον. Το πρωτάθλημα Ανδρών διανύει τη δεύτερη του στροφή και των Γυναικών μπαίνει στην τρίτη. Την Τετάρτη υπάρχει αγωνιστική δράση και στα δυο πρωταθλήματα.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών B’ Kατηγορίας θα διεξαχθούν την Τετάρτη δυο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες, αφού στις 19:30 στο Γήπεδο Εμπας, ο Α.Ο. Διόνυσος αντιμετωπίζει τον Εθνικό Λατσιών. Επίσης, την ίδια ώρα στο Γυμνάσιο Ακρόπολης στην αίθουσα Νεάπολη – Επιστροφή η  Ολυμπιάδα Ν. – φιλοξενεί σε ένα ενδιαφέρον αγώνα τον Φοίνικα Πύλας.

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 19:30 όπου στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου το Πανεπιστήμιο θα φιλοξενήσει τον Άρη Λεμεσού. Ο αγώνας Ολυμπιάδας Φρ. – Εθνική Ενόπλων ορίστηκε για τις 03 Δεκεμβρίου 2016 στο Γυμνάσιο Φώτη Πίττα στο Φρέναρος.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 η Ολυμπιάδα Φρ. πέρασε από το Κλειστό της Πύλας κερδίζοντας τον Φοίνικα Πύλας με 0-3 σετ (12-25, 15-25, 17-25), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Όπως φαίνεται και μέσα από το σκορ η Ολυμπιάδα ήταν καλύτερη και κέρδισε άνετα.

Αγώνες ντέρμπι προβλέπονται στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστιικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες χωρίς φαβορί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

19:30: Άρης – Πανιδαλιακός (Γήπεδο Πολεμίου)

20:00 Πανεπιστήμιο – Μαραθώνας (Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου)

20:00 Παφιακός – Ανόρθωση Πετόσφαιρας (ΤεχνικήΣχολή Πάφου)

Η προπονήτρια του Εθνικού Λατσιών Τατιάνα Κλεάνθους, η ομάδα της οποίας έχει ρεπό την Τρίτη αγωνιστική έχρισε ως φαβορί στους αγώνες τους, τον Μαραθώνα και τον Παφιακό, ενώ ανέφερε ότι ο αγώνας στο Πολέμι είναι ντέρμπι.

Στον αγώνα με τον οποίο άρχισε η 3η αγωνιστική την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 ο Ροτσίδης Μ. κέρδισε στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριιμιθιάς την Ν.Ο. Λακατάμιας 3-0. Ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον του μόνο στο πρώτο σετ όπου οι Μαμμαρίτες κέρδισαν 25-22. Στα άλλα δυο σετ ο Ροτσίδης κέρδισε 25-17 και 25-06.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ