aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑν είναι δυνατόν! Κύπελλο Βόλεϊ τέλος!

Αν είναι δυνατόν! Κύπελλο Βόλεϊ τέλος!

Αυτό είναι απ’ τα πρωτάκουστα! Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών τέλος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που εκδόθηκε πριν από λίγο, «η διεξαγωγή του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ακυρώνεται για τη σεζόν 2020-2021. Η ΚΟΠΕ δεν έλαβε μέχρι την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 απάντηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης FIVB για επέκταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021».

Η ΚΟΠΕ είχε ζητήσει επέκταση της σεζόν, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊου σε παίκτριες του Απόλλωνα, είχε πάρει την έγκριση μέχρι τις 7 Μαΐου, αλλά στο νέο αίτημα δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αναφέρει: «Ως εκ τούτου υλοποιείται η απόφαση που ελήφθη εκτάκτως την περασμένη Παρασκευή από το Δ.Σ. ΚΟΠΕ ότι αν η FIVB δεν εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας τερματίζεται.

Χαρακτηριστικά, η ΚΟΠΕ με επιστολή της προς τα σωματεία Ανόρθωση (προκρίθηκε στον Τελικό), Property Gallery Απόλλων και Riobo Markets ΑΕΛ ενημέρωσε ότι “δυστυχώς η FIVB δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για παράταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021. Ως εκ τούτου η ΚΟΠΕ με λύπη ανακοινώνει τη διακοπή της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Γυναικών”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ