aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑΜΚΕ: Φουλ για το χρυσό οι γυναίκες!

ΑΜΚΕ: Φουλ για το χρυσό οι γυναίκες!

Σαν προπόνηση έμοιαζε το παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με το Λιχτενστάιν, αφού με συνοπτικές διαδικασίες κερδίσαμε με 3-0 σε λιγότερο από μία ώρα αγώνα και συνεχίζουμε την πορεία μας για το χρυσό στους 17ους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο. Η Εθνική πέτυχε την τρίτη σερί νίκη, ενώ δεν επηρεάστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε πρωί.

Φουριόζα μπήκε στον αγώνα η Εθνική μας και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το σετ με 25-08. Οι κοπέλες επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν άφησαν τις πετοσφαιρίστριες του Λιχτενστάϊν να πιστέψουν ότι μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες των Πέτρου Πατσιά – Κωστάκη Παναγίδη συνέχισαν να υπερέχουν και κέρδισαν το σετ με 25-16 κάνοντας το 2-0 δημιουργώντας προϋποθέσεις άνετης νίκης. Δεν άλλαξε κάτι δραματικά στο τρίτο σετ αφού οι παίκτριές μας σοβαρές «καθάρισαν» το σετ με 25-13 και πήραν τη νίκη με 3-0.

Οι Πέτρος Πατσιάς-Κωστάκης Παναγίδης άρχισαν τον αγώνα με τις: Iωάννου, Ζακχαίου, Χαραλάμπους, Ιορδάνους, Χοουντίμα, Ζεμπύλα – Λίμπερο: Δαϋιδ, Ε. Λεωνίδου  Στον αγώνς πέρασαν ως αλλαγές οι  Mανίταρου, Χατζηχριστοδούλου και Χατζηκωνστάντα. Αύριο η Εθνική αντιμετωπίζει στις 13:30 το μεσημέρι τη Μάλτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ