aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑφεντικό στο σπίτι του

Αφεντικό στο σπίτι του

Η προσπάθεια του Παφιακού να καταλάβει τη δεύτερη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνεχίζεται. Έστω και δύσκολα, κυρίως στο δεύτερο σετ, έκαμψε την αντίσταση της Ανόρθωσης με 3-0 στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη».

Η ομάδα του Μάριου Κοντού παίζοντας χωρίς άγχος πάλεψε στα ίσα δείχνοντας πόσο ποιοτικοί είναι οι Κύπριοι παίκτες της.

Ο Παφιακός μπήκε με στόχο να μην αφήσει περιθώρια στην ελλιπή Ανόρθωση και τα κατάφερε στο πρώτο σετ. Οι μπλε του Πρωτοψάλτη έπαιξαν σωστά, αντιμετώπισαν τον ενθουσιασμό των παικτών της «Κυρίας» που έπαιζαν χωρίς άγχος και πήραν το πρώτο σετ με 25-15 γράφοντας το 1-0.

Το δεύτερο σετ στο «Αφροδίτη» ήταν ένα από τα καλύτερα που παίχθηκαν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Οι δυο ομάδες πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για την κατάκτηση του σετ αφού καμιά δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Η Ανόρθωση ξάφνιασε τους Παφίτες με την απόδοσή της, οι οποίοι ίδρωσαν πάρα πολύ να πάρουν το σετ στους έξτρα πόντους με 30-28 και να πάρουν σοβαρό προβάδισμα με 2-0 σετ.

Η υπερπροσπάθεια των δυο ομάδων στο δεύτερο σετ είχε αντίκτυπο στο τρίτο. Παρουσιάστηκαν κουρασμένες με συνέπεια να κάνουν λάθη. Ο Παφιακός φάνηκε ψύχραιμος στα τελικά στάδια του σετ και πήρε το νικηφόρο σετ. Η Ανόρθωση θα «κτίσει» στην εμφάνισή της ενόψει της συνέχειας.

Παφιακός (Σπ.Πρωτοψάλτης): Οικονομίδης, Ιβάνκοβιτς, Β. Ανδρέου, Σαββίδης, Μπατίστα, Μπουρκόφσκι. Αλλαγές: Σωκράτους, Στ. Χριστοδούλου.

Ανόρθωση (Μαρ. Κοντός): Γ. Κοντός, Αγαθοκλέους, Κολάς, Στρουγκάρεβιτς, Καρπαθάκης, Πλατρίτης. Αλλαγές: Παν. Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ