aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ2ο τουρνουά Γυναικών «Ουράνιος Ιωαννίδης»: Το σήκωσε η ΑΕΛ

2ο τουρνουά Γυναικών «Ουράνιος Ιωαννίδης»: Το σήκωσε η ΑΕΛ

Προμήνυμα για το τι θα δούμε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ήταν το φινάλε του 2ου τουρνουά «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 που συνδιοργάνωσαν Lemesos Volleyball και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Στον τελικό του τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο Λύκειο Πολεμιδιών σε ένα εξαιρετικό αγώνα η ΑΕΛ κέρδισε την Ολυμπιάδα με 3-2 κατακτώντας το τουρνουά. Οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στην 1η αγωνιστική στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Την 3η θέση του τουρνουά κατέκτησε η Ανόρθωσις που κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-0 σετ (18-25, 23-25, 14-25).

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η Lemesos Volleyball επικράτησε του νεοφώτιστου και ανταγωνιστικού Δικέφαλου Γερίου με 3-1 σετ (13-25, 28-26, 23-25, 17-25). Η Lemesos Volleyball κατέκτησε την 5η θέση του τουρνουά. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τις απονομές έκαναν ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού και ο γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Λίνος Πετρίδης.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ
Ολυμπιάδα Ν.
Ανόρθωσις
ΑΕΚ
Lemesos Volleyball
Δικέφαλος Γερίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ