aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ2019 CEV Continental Cup: Φουλ για πρόκριση οι Γυναίκες - Το παλεύουν οι Άνδρες

2019 CEV Continental Cup: Φουλ για πρόκριση οι Γυναίκες – Το παλεύουν οι Άνδρες

Μεγάλες νίκες πέτυχαν οι ομάδες Γυναικών της Κύπρου στο 2019 CEV Continental Cup που διεξάγεται στο Κέντρο Beach Volley των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Το δίδυμο Μαριότα Αγγελοπούλου και Ζώγια Κωνσταντοπούλου «διέλυσαν» το δίδυμο των Σκωτσέζων Barbour και Smy με 2-0 σετ σε 27 μόλις λεπτά 2-0.

Η επικράτηση των δυο παικτριών μας ήταν καθολική κερδίζοντας τα σετ 21-11 και 21-06. Εξαιρετικές ήταν επίσης και οι Nτάρια Γκουσάροβα και Έρικα Ζεμπύλα που κέρδισαν εύκολα τις Σκωτσέζες Beattie και Coutts με 2-0 σετ σε 31 λεπτά (21-15, 21-12). Οι αθλήτριες μας πλέον θα αγωνιστούν με τις Ουκρανές για την πρώτη θέση του Ομίλου. Συγκεκριμένα, στις 19:40 το ζευγάρι Γκουσάροβα και Ζεμπύλα θα αντιμετωπίσουν τις Lunina και Samoday. Στις 20:20 οι Αγγελοπούλου-Κωνστσντοπούλου θα αντιμετωπίσουν τις Makhno In και Makhno Ir. από την Ουκρανία.

Στους Άνδρες τα ζευγάρια Αποστόλου/Σιαπάνης και Λιοτατής/Χρυσοστόμου έδωσαν τα πάντα, απέναντι στους Φινλανδούς Numinen/Siren και Piippo/Topio αντίστοιχα, αλλά δέχθηκαν δυο σερί ήττες.

Οι Αποστόλου/Σιαπάνης στον πρώτο αγώνα της ημέρας έχασαν 0-2 (08-21, 16-21) σε 31 λεπτά αγώνα από τους Numinen/Siren. Οι Λιοτατής/Χρυσοστόμου έχασαν στο golden set με 1-2 από τους Piippo/Topio σε 41 λεπτά άνκαι κερδίσαμε το πρώτο σετ 21-15. Χάσαμε τα επόμενα δυο σετ 13-21 και 10-15.

Οι ομάδες των Ανδρών που κάνουν φιλότιμη προσπάθεια θα αγωνιστούν με τα ζευγάρια της Μολδαβίας (Braikov/Vano και Talpa/Majanov) με σκοπό να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση.
Στον Όμιλο των Ανδρών οι Γάλλοι Aye/Gauthier-Rat και Rowladson/Barthelemy είναι πολύ ισχυρή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ