aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ2019 CEV Continental Cup: Έχουμε τη δική μας ευκαιρία πρόκρισης - Οι αντίπαλοι

2019 CEV Continental Cup: Έχουμε τη δική μας ευκαιρία πρόκρισης – Οι αντίπαλοι

Δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στη δεύτερη φάση του Cev Continental Cup απέκτησε η Κύπρος. Τόσο στους Άνδρες, όσο και στις Γυναίκες διεκδικούμε τη δεύτερη θέση και στις δυο κατηγορίες που ισοδυναμεί με πρόκριση. Στους Άνδρες οι Τόνι Λιοτατή και Γεώργιος Χρυσοστόμου μετά από εκπληκτική εμφάνιση, κέρδισαν τους Μολδαβούς Taipa και Majarov με 2-0 σετ. Οι παίκτες μας κέρδισαν τα σετ με 21-16 και 21-13 σε 25 λεπτά αγώνα.

Στις Γυναίκες το απόγευμα του Σαββάτου οι ομάδες μας δέχθηκαν δυο ήττες. Πρώτα οι Γκουσάροβα/Ζεμπύλα έχασαν από τις Ουκρανές Lulina/Samoday με 2-0 σετ και ακολούθως οι Mαριότα Αγγελοπούλου/Ζώγια Κωνσταντοπούλου από τις Makhno Ιn και Makhno Ir. με 2-0 σετ.

Στο αυριανό πρόγραμμα, στις 17:00 οι Μαριότα Αγγελοπούλου/Zώγια Κωνσταντοπούλου θα αναμετρηθούν με τις Andrianova/Arabadji από τη Μολδαβία. Στις 18:40 το δίδυμο Ντάρια Γκουσάροβα και Έρικα Ζεμπύλα θα αγωνιστούν με τις Voleanin/Maria. Στους Άνδρες το δίδυμο Δημήτρης Αποστόλου/Σωτήρης Σιαπάνης θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Aye/Gauthier-Rat στις 17:50 και οι Τόνι Λιοτατής και Γεώργιος Χρυσοστόμου θα παίξουν με τους Γάλλους Rowladson/Barthelemy στις 19:30.

Μετά τους αγώνες της πρώτης ημέρας προκρίθηκαν και εξασφάλισαν το χρυσό μετάλλιο στους Άνδρες η Φινλανδία και στις Γυναίκες η Ουκρανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ