aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ18οι ΑΜΚΕ: «Απόλυτες» και φουλ για χρυσό, το πάλεψαν τα κορίτσια

18οι ΑΜΚΕ: «Απόλυτες» και φουλ για χρυσό, το πάλεψαν τα κορίτσια

ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΓΙΑΞΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)

Νίκη που της εξασφαλίζει μετάλλιο και της επιτρέπει να διεκδικήσει το χρυσό πήραν τα κορίτσια μας στο Μπιτς Βόλεϊ, την ώρα που η εθνική Γυναικών στην Πετόσφαιρα έχασε, παρά τη σπουδαία προσπάθεια, από το φαβορί και είδε την προσπάθειά της για την πρωτιά να δυσκολεύει.

Mπιτς Βόλεϊ: «Απόλυτες» και φουλ για χρυσό!

Aνίκητες παραμένουν Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ζωή Κωνσταντοπούλου στους 18ους ΑΜΚΕ! Το γυναικείο μας δίδυμο στο Μπιτς Βόλεϊ, μετά το 2/2 της Τρίτης, νίκησε και τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στο Λίχτενσταϊν, επίσης με 2-0 σετ (21-10, 21-14) και έχει εξασφαλισμένο το μετάλλιο, ενώ την Πέμπτη θα έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στο Μονακό (14:00 ώρα Κύπρου) να σφραγίσει το χρυσό! Υπενθυμίζουμε πως το Μπιτς Βόλεϊ διεξάγεται σε round robin σύστημα, δηλαδή οι έξι ομάδες βρίσκονται σε έναν όμιλο και παίζουν όλες μεταξύ τους.

Πετόσφαιρα: Πάλεψαν μέχρι τέλους τα κορίτσια

Εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στο φαβορί για την πρωτιά έκανε η εθνική μας ομάδα Πετόσφαιρας Γυναικών, χωρίς πάντως να συνοδευτεί από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Μαυροβουνίου, τα κορίτσια μας πάλεψαν μέχρι τέλους, ισοφάρισαν και τις δύο φορές που βρέθηκαν πίσω στα σετ, όμως έχασαν το πέμπτο και καθοριστικό. Έτσι, οι ελπίδες για χρυσό μετάλλιο έχουν μειωθεί αρκετά για την εθνική μας, που την Τρίτη ξεκίνησε με νίκη (3-0 την Ισλανδία) όμως θα συνεχίσει την προσπάθεια για διάκριση, με επόμενο αγώνα την Πέμπτη στις 10:00 (ώρα Κύπρου).

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ‘ταν διαφορετικά αν στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας κρατούσαν το προβάδισμά τους (18-11), όμως τελικά ηττήθηκαν με 25-21. Στο δεύτερο η ομάδα μας νίκησε με 25-19 και ισοφάρισε σε 1-1 σετ, όμως έχασε το τρίτο με το αντίστροφο σκορ. Η εθνική μας κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι νικώντας το τέταρτο σετ με 25-18 αλλά στο πέμπτο έχασε με 15-11.

Κύπρος (Γ. Νικολάκης): Γ. Σταυρινίδη (18), Κ. Ζακχαίου (11), Α. Χαραλάμπους (7), Ι. Λεωνίδου (5), Αι. Δημητρίου (4), Α. Ιορδάνου (4), Ρ. Στυλιανού (1), Ε. Μοσφιλιώτη (1), Β. Ριαλά, Χ. Δαυΐδ, Ει. Ιωάννου, Ε. Λεωνίδου, Σ. Ιωάννου, Β. Χατζηκωνσταντά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ