aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: Συνεχίζεται το θρίλερ, ούτε σήμερα η απόφαση για το αν θα απελαθεί ή όχι

Τζόκοβιτς: Συνεχίζεται το θρίλερ, ούτε σήμερα η απόφαση για το αν θα απελαθεί ή όχι

Ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, όπως αναφέρουν στην Αυστραλία, πιθανότατα ούτε σήμερα (13/1) θα αποφασίσει για το αν θα απελαθεί ή όχι από τη χώρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να έχει ήδη κληρωθεί με τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και όλα να βρίσκονται στον “αέρα”.

Το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται, αφού πιθανότατα ούτε σήμερα (13/1) θα παρθεί απόφαση από τον Υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Αλεξ Χοκ, όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, αναφορικά με το αν θα απελαθεί ή όχι.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον, για το ζήτημα, δεν θέλησε να πάρει θέση και παρέπεμψε στον -ελληνικής καταγωγής- υπουργό του, ο οποίος μελετάει με το επιτελείο ενδελεχώς το ζήτημα, προτού προβεί σε ανακοινώσεις.

Ο Τζόκοβιτς έχει ήδη κληρωθεί στον πρώτο γύρο του Australian Open με τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο78), οι διοργανωτές προχώρησαν κανονικά την διαδικασία, αφού δεν μπορούσε να πάρει άλλη παράταση και απλά περιμένουν το τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Αν ο Νόλε δικαιωθεί, τότε η διοργάνωση προχωράει κανονικά. Αν όχι, τότε αυτό δημιουργεί ανακατατάξεις, κάτι πρωτοφανές στα χρονικά του τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ