aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: Ερευνούν τυχόν ψευδή στοιχεία για να αποφασίσουν

Τζόκοβιτς: Ερευνούν τυχόν ψευδή στοιχεία για να αποφασίσουν

Όλα τα μάτια έχουν στραφεί πλέον πάνω στον υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Αλεξ Χοκ, για την τελική έκβαση της υπόθεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας μπορεί να δικαιώθηκε από το δικαστήριο της Μελβούρνης, αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αυτό γιατί ο Χοκ ως υπουργός έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την απόφαση και να ασκήσει εξουσία ζητώντας τη σύλληψη και την απέλαση του Σέρβου τενίστα, που ωστόσο θα έχει και σε αυτή τη περίπτωση δικαίωμα για ένσταση και να πάει δικαστικά.

Βέβαια, όλη αυτή η διαδικασία θα πάρει μερικές ημέρες, που μπορεί να είναι καταστροφικό για την συμμετοχή του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ψάχνουν για ψευδή στοιχεία

Ο υπουργός Μετανάστευσης είχε πάρει διορία 4 ωρών από τον δικαστή να αποφασίσει αν θα κάνει χρήση εξουσίας και ακυρώσει την απόφαση δικαίωσης του Νόλε. Δεν το έπραξε χθες και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, αλλά και διεθνή πρακτορεία, δεν αποκλείεται να μην το πράξει ούτε σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ