aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: Δικαιώθηκε ο Σέρβος από το δικαστήριο και παίρνει πίσω τη βίζα του

Τζόκοβιτς: Δικαιώθηκε ο Σέρβος από το δικαστήριο και παίρνει πίσω τη βίζα του

Με απόφαση του Δικαστηρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε για να ανατρέψει την απόφαση απέλασής του από την Αυστραλία, με τον Δικαστή Κέλι να αποφασίζει πως ο Σέρβος τενίστας θα τεθεί ελεύθερος και θα πάρει πίσω το διαβατήριό του.

Αίσιο τέλος είχε η εκδίκαση της έφεσης που έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να ανατρέψει την απόφαση απέλασής του από την Αυστραλία. Με απόφαση του το Δικαστήριο, δικαίωσε τον Σέρβο τενίστα, τον οποίο οι αρχές της Μελβούρνης μπλόκαραν στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν, ακυρώνοντας τη visa του.

Ο Δικαστής Κέλι επικύρωσε τη visa του Τζόκοβιτς επιτρέποντάς του την παραμονή στην χώρα, πληρώνοντας τα νομικά έξοδα και ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος στα επόμενα 30 λεπτά μετά από την απόφαση.

Από την αρχή της δίκης, ο Δικαστής Κέλι έδειξε να κατανοεί τον Σέρβο λέγοντας χαρακτηριστικά “Ο κ. Τζόκοβιτς είναι ειλικρινής, αυτό καταλαβαίνω από εκείνον”, πριν αναρωτηθεί “τι άλλο μπορούσε άραγε να κάνει;”. Ουσιαστικά παραδέχθηκε πως ο Νόλε ακολούθησε όλα τα βήματα σύμφωνα με όσα του είχαν ζητηθεί από την ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας και από την κυβέρνηση της χώρας, ώστε αρχικά να ταξιδέψει στην Μελβούρνη και εκεί, στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν, να πάρει την visa του, να μπει στην χώρα και να προετοιμαστεί για το Australian Open που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ