aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: Ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπάες, έτοιμος για τους «32» του Australian Open!

Τσιτσιπάς: Ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπάες, έτοιμος για τους «32» του Australian Open!

Τη δεύτερη του νίκη πέτυχε στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έκαμψε την αντίσταση του Sεμπαστιάν Μπάες, με 3-1 σετ.

Ο Έλληνας τενίστας έδωσε πολύ δυνατό αγώνα, έχοντας μάλιστα αντίσταση, ωστόσο κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 7-6, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη του.

Ο Μπάες όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και επέστρεψε, με τον Τσιτσιπά στις λεπτομέρειες να χάνει το δεύτερο σετ, που έφτασε και αυτό στο 7-6.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όμως δεν επρόκειτο να αφήσει τα πράγματα να ξεφύγουν από τα χέρια του και έκανε ένα πραγματικά… μαγικό τρίτο σετ.

Συγκεκριμένα, πήρε προβάδισμα στα games με 5-0, με τον Αργεντινό να καταφέρνει να πάρει τα επόμενα τρία, κάτι που έκανε τον Στέφανο να δείξει την ανωτερότητα του και τελικώς να κάνει το 2-1 στα σετ με 6-3.

Το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης είχε ακόμα ένα σετ που έπρεπε να πάρει και το έκανε με 6-4 παίζοντας καλό τένις, ωστόσο σίγουρα ο τραυματισμός του και το χειρουργείο που έχει κάνει τον έχουν επηρεάσει, αλλά πλέον δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμούς και τα καλύτερα έρχονται.

Πλέον είναι έτοιμος για τους «32» του Australian Open, όντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ