aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: «Διέψευσα τον γιατρό μου, πιστεύαμε ότι δεν θα είμαι εδώ»

Τσιτσιπάς: «Διέψευσα τον γιατρό μου, πιστεύαμε ότι δεν θα είμαι εδώ»

Στον τραυματισμό του και την προσπάθεια που έκανε για να βρεθεί στο Αυστραλιανό Όπεν αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση

Στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και αυτός και ο γιατρός του για να είναι παρών στο Αυστραλιανό Όπεν αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα το με τον Σίνερ.

«Είμαι σίγουρος ότι ο γιατρός μου βλέπει αυτή τη στιγμή και στέλνει μηνύματα όπως κάνει μετά από κάθε ματς. Και οι δυο μας δεν περιμέναμε να λάβω μέρος στο Όπεν. Μου είχε πει ‘δεν σε βλέπω να παίζεις στην Αυστραλία’ αλλά τον διέψευσα. Τον αγαπώ πολύ είναι μεγάλος φαν του τένις και έχει δουλέψει πολύ με τενίστες επομένως χαίρομαι που δουλεύω μαζί του», ανέφερε ο Τσιτσιπάς εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον γιατρό του και συνέχισε:

«Ήξερα ότι αντιμετώπιζα ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο και έπρεπε να εστιάσω στα καλά μου χτυπήματα. Είμαι ευχαριστημένος με την τακτική και τα σερβίς μου σήμερα. Είναι απίστευτο να έχω την στήριξη του κόσμου κάθε φορά που βγαίνω στο κορτ. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και ο καιρός και όλα. Ήξερα ότι είμαι στην σωστή κατεύθυνση στο ματς. Άλλαξε λίγο ο ρυθμός μου μετά τη στιγμή που έκλεισε η οροφή και απλά δούλεψε.

Θεωρώ ότι τα παιχνίδια σε βοηθούν να εξελιχθείς και σου δίνουν εμπειρία. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι η συνέπεια είναι το κλειδί παράλληλα με το να μένεις ταπεινός. Δεν σκέφτομαι πολλά ούτε λίγα. Πάμε να το κάνουμε», κατέληξε ο Τσιτσιπάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ