aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤέταρτος στη Μάλτα ο Ανδρέας Μακρής!

Τέταρτος στη Μάλτα ο Ανδρέας Μακρής!

Μεγάλο άλμα για το κυπριακό τραπ θεωρείται η επιτυχία του πρωταθλητή μας Ανδρέα Μακρή, που κατέλαβε την τέταρτη θέση στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, που διεξάγονται στη Μάλτα.

Ο διεθνής σκοπευτής μας έγινε ο πρώτος Κύπριος τραπέρ που αγωνίστηκε σε τελικό, σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου και άνοιξε μια νέα σελίδα στην ιστορία του αγωνίσματος του. Οι άλλοι δυο σκοπευτές μας Αδάμος Σελίπας (108/125) και Παύλος Κουτσόφτας (106/125) περιορίστηκαν στην 58η και 62η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε 111 αθλητές του τραπ.

Ο τέταρτος Κύπριος σκοπευτής Άδωνης Μυλωνάς που αγωνίστηκε για εξασφάλιση Ολυμπιακού ορίου (MQS), με τελικό αποτέλεσμα 105/125 έμεινε μακριά από τον στόχο του.

Για το «νησί των Ιπποτών» αναχωρούν οι εθνικές ομάδες σκητ και τραπ, προκειμένου οι σκοπευτές και σκοπεύτριες μας να πάρουν μέρος στον τρίτο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της ISSF, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στην πόλη Σιγκίεβι της Μάλτας, από τις 5 μέχρι τις 15 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ