aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΖβέρεφ εναντίον Τίμ στον τελικό του US Open

Ζβέρεφ εναντίον Τίμ στον τελικό του US Open

Ζβέρεφ και Τίμ είναι το ζευγάρι που αναδείχθηκε από τους ημιτελικούς και θα αναμετρηθούν την Κυριακή, 13/9 στις 23:00 στον τελικό του φετινού Αμερικανικού Όπεν.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να προκριθεί στον πρώτο τελικό Grand Slam της καριέρας του, κάνοντας μαγική ανατροπή, κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Ο 23χρονος Γερμανός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας αρχικά με 0-2 σετ από τον Ισπανό, ωστόσο στο τρίτο σετ ξύπνησε και γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 (αναλυτικά 3-6, 2-6, 6-3, 6-4, 6-3 ).

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά στην καριέρα του Ζβέρεφ που κέρδισε αγώνα ενώ βρέθηκε πίσω με δύο σετ και έτσι θα βρεθεί στον «παρθενικό» του τελικό.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν επικράτησε ο Ντομινίκ Τίμ με συγκλονιστική εμφάνιση και 3-0 σετ κόντρα στον περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης, Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Αυστριακός έδειξε την ποιότητά του καθώς κατάφερε να σώσει set points του αντιπάλου του στο 2ο και 3ο σετ για να φτάσει στη σπουδαία νίκη με 6-2, 7-6(7), 7-6(5) σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες συναρπαστικής μάχης.

Ο Τίμ πέτυχε την 3η νίκη του σε 4 αναμετρήσεις με τον Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στον 4ο τελικό του σε Grand Slam διοργάνωση, μετά από το Roland Garros του 2018 και του 2019 και το Australian Open του 2020. Θα διεκδικήσει τον 1ο του Grand Slam τίτλο (0-3 σε τελικούς), όπως άλλωστε και ο Αλεξάντερ Σβέρεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ