aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΥποσχέσεις για το μέλλον άφησε ο 17χρονος Ευσταθίου

Υποσχέσεις για το μέλλον άφησε ο 17χρονος Ευσταθίου

Τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον άφησε στη Μελβούρνη ο 17χρονος Μενέλαος Ευσταθίου. Ο Κύπριος τενίστας, στην πρώτη του συμμετοχή σε Grand Slam τουρνουά, αυτό της κατηγορίας juniors του αυστραλιανού όπεν, κατάφερε να εντυπωσιάσει με την παρουσία του και να φτάσει έως τα προημιτελικά, όπου έχασε 6-3, 6-3 και αποκλείστηκε από τον Ισραηλινό Γισάι Ολιέλ, ο οποίος είναι το Νο 4 του ταμπλό και Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης juniors.

Το πιο εντυπωσιακό στην πορεία του Ευσταθίου ήταν ότι σε όλους τους αγώνες που έδωσε, έχασε το πρώτο σετ, είχε όμως τη δύναμη κάθε φορά να ανατρέψει την κατάσταση και να νικήσει. Πρώτα τον Νοτιοαφρικανό Τζόσουα Χάουαρντ-Τριπ με 3-6, 6-3, 6-1, στη συνέχεια τον Τσουν Χσιν Τσενγκ από την Κινεζική Ταϊπέι με 0-6, 6-2, 6-4 και τέλος με 6-7, 6-4, 6-4 τον Πορτογάλο Ντουάρτε Βάλε, Νο 6 στο ταμπλό, ο οποίος μέχρι εκείνο τον αγώνα δεν είχε χάσει ούτε σετ!

Ο νεαρός Κύπριος αγωνίστηκε και στο διπλό των juniors, μαζί με τον επίσης Κύπριο Λευτέρη Νέο, αλλά ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από τον Βρετανό Φιν Μπας και τον Αμερικανό Τρεντ Μπράιντ με 6-4, 6-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ