Ύποπτος σε κύκλωμα στημένων και μάλλον τέλος καριέρας!

Ο Ζοάο Σόουζα, πρώην Νο69 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ερευνάται για διαφθορά και συμμετοχή σε κύκλωμα στημένων παιχνιδιών. Η ITF μάλιστα, του έχει απαγορεύσει τη συμμετοχή σε τουρνουά μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ολοένα και περισσότερα είναι τα κρούσματα στημένων αγώνων στο παγκόσμιο τένις, τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά είναι ο Βραζιλιάνος Ζοάο Σόουζα, πρώην μέλος του Top100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα στημένων αγώνων.

Ο 30χρονος, που έχει «κατρακυλήσει» στο Νο404 του κόσμου, ερευνάται από την Tennis Integrity Unit εδώ και καιρό, και μάλιστα του έχει απαγορευτεί η συμμετοχή σε οποιασδήποτε κατηγορίας τουρνουά της ΑΤΡ από τις 29 Μαρτίου.

Μέχρι να αποδειχθεί ότι ο Σόουζα δεν είναι ύποπτος -αν γίνει αυτό- ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από το τένις, ενώ αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να δώσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα αποκαλύψει πράγματα για τυην υπόθεση.

Ο Σόουζα είχε φτάσει μέχρι και το Νο69 του κόσμου το 2015, όμως όπως γράφουν και τα μέσα της Βραζιλίας, αυτή η υπόθεση διαφθοράς θα τον οδηγήσει κατά πάσα πιθανότητα στο πρόωρο τέλος της καριέρας του, είτε αποδειχθεί ύποπτος, είτε αθώος τελικά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΠΗΓΗtennis24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ