aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΎποπτος σε κύκλωμα στημένων και μάλλον τέλος καριέρας!

Ύποπτος σε κύκλωμα στημένων και μάλλον τέλος καριέρας!

Ολοένα και περισσότερα είναι τα κρούσματα στημένων αγώνων στο παγκόσμιο τένις, τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά είναι ο Βραζιλιάνος Ζοάο Σόουζα, πρώην μέλος του Top100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα στημένων αγώνων.

Ο 30χρονος, που έχει «κατρακυλήσει» στο Νο404 του κόσμου, ερευνάται από την Tennis Integrity Unit εδώ και καιρό, και μάλιστα του έχει απαγορευτεί η συμμετοχή σε οποιασδήποτε κατηγορίας τουρνουά της ΑΤΡ από τις 29 Μαρτίου.

Μέχρι να αποδειχθεί ότι ο Σόουζα δεν είναι ύποπτος -αν γίνει αυτό- ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από το τένις, ενώ αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να δώσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα αποκαλύψει πράγματα για τυην υπόθεση.

Ο Σόουζα είχε φτάσει μέχρι και το Νο69 του κόσμου το 2015, όμως όπως γράφουν και τα μέσα της Βραζιλίας, αυτή η υπόθεση διαφθοράς θα τον οδηγήσει κατά πάσα πιθανότητα στο πρόωρο τέλος της καριέρας του, είτε αποδειχθεί ύποπτος, είτε αθώος τελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ