aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΥπέταξε τον Ρουντ στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά στον τελικό

Υπέταξε τον Ρουντ στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά στον τελικό

Σπουδαία πρόκριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Μάστερς της Ρώμης έναντι του Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον δικό μας,
Στέφανο Τσιτσιπά για τον τίτλο.

Στο πρώτο σετ ο Σέρβος με το που πάτησε στο κορτ θέλησε να δείξει το πόσο θέλει να βρεθεί στον τελικό και έκανε μπρέικ στα δύο πρώτα σερβίς του Νορβηγού και παράλληλα κράτησε τα δικά του, ώστε να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας. Εξασφάλισε την ανωτερότητα του και έκλεισε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Νο.10 στην παγκόσμια κατάταξη δεν άφησε τον «Νόλε» από τα μάτια του και με χειρουργική ακρίβεια διαχειρίστηκε τα σερβίς του και φάνηκε διατεθειμένος να δώσει παράταση στην αναμέτρηση. Παρόλα αυτά, ο κορυφαίος τενίστας των τελευταίων ετών έκανε μπρέικ σε ένα κρίσιμο σημείο για το 4-3, διατήρησε το σερβίς του έκλεισε την αναμέτρηση με άλλο ένα μπρέικ για το 6-3 απέναντι στον Ρούντ.

Πλέον, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει αύριο (15/5, 17:00) τον Στέφανο Τσιτσιπά και κυνηγάει τον έκτο τίτλο στη Ρώμη, ενώ ο Έλληνας τενίστας θα συμμετάσχει για πέμπτη φορά σε τελικό Μάστερς 1000 στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ