aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΞημερώματα Κυριακής η μάχη της Σάκκαρη με τη Πεγκούλα για τον 4ο γύρο του Australian...

Ξημερώματα Κυριακής η μάχη της Σάκκαρη με τη Πεγκούλα για τον 4ο γύρο του Australian Open

O πρώτος στόχος για την Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open επιτεύχθει. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νο.5 στο τουρνουά κατάφερε να βρίσκεται στην δεύτερη εβδομάδα του Αυστραλιανού Grand Slam με την απόδοσή της να παρουσιάζει άνοδο παιχνίδι με το παιχνίδι.

Μετά το πολύ καλό ματς και τη νίκη με 2-0 επί της Κουντερμέτοβα, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκει στον δρόμο της το εμπόδιο της Αμερικανής, Τζέσικα Πεγκούλα. H 27χρονη Αμερικανή βρίσκεται στο νο.21 της Παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Σάκκαρη και Πεγκούλα έχουν αναμετρηθεί άλλες 2 φορές στο παρελθόν με τη Μαρία να έχει κερδίσει και τις δύο. Συγκεκριμένα το 2019 στο Eastbourne κέρδισε εύκολα με 6-2, 6-1 όμως πέρυσι στο Μαϊάμι οι δυο τους είχαν μία συναρπαστική μάχη όπου η Μαρία εν τέλει επικράτησε με 6-4, 2-6, 7-6 έχοντας σώσει 6 match point!

Οι δυο τους θα μονομαχήσουν για το εισιτήριο του Προημιτελικού της διοργάνωσης στις 04:00 τα ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδας στη Margaret Court Arena.

Αν η Σάκκαρη κερδίσει θα είναι η πρώτη φορά που προκρίνεται στα προημιτελικά του Australian Open. Στον επόμενο γύρο πιθανή αντίπαλος της παίκτριας που θα πάρει τη πρόκριση θα είναι το νο.1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι η οποία αντιμετωπίζει την Αμάντα Ανισίμοβα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 23/1 στα 2 μεγάλα γήπεδα:

Rod Laver Arena
02:00 Madison Keys vs Paula Badosa [8]
04:00 Barbora Krejcikova [4] vs Victoria Azarenka [24]
06:00 Adrian Mannarino vs Rafael Nadal [6]
10:00 Ashleigh Barty [1] vs Amanda Anisimova
12:00 Pablo Carreno Busta [19] vs Matteo Berrettini [7]

Margaret Court Arena
04:00 Jessica Pegula [21] vs Maria Sakkari [5]
06:00 Alexander Zverev [3] vs Denis Shapovalov [14]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ