aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΞέσπασε στον Ίμερ και προκρίθηκε στους «16» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς

Ξέσπασε στον Ίμερ και προκρίθηκε στους «16» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς

Δεν… ζορίστηκε αυτή τη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο 23χρονος τενίστας επιβλήθηκε 3-0 σετ του Μάικλ Ίμερ και πήρε την πρώτη άνετη νίκη στη φετινή διοργάνωση, αφού στις προηγούμενες φάσεις είχε επικρατήσει σε…. μαραθώνιους των Μουζέτι και Κόλαρ.

Έτσι, o Έλληνας τενίστας έμεινε συνεπής στο… παρελθόν του στο Roland Garros και πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «16» για τέταρτη σερί φορά.

Ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε πλήρως σε όλα τα στοιχεία του ματς και καθήλωσε τον 23χρονο Σουηδό, που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς πάτησε γκάζι μετά το 2-1 του Ίμερ και πήρε τα επόμενα πέντε games, κατακτώντας τους 20 από τους συνολικά 22 πόντους που παίχτηκαν, και έκανε το 1-0 σετ σε 27 λεπτά.

Ο Σουηδός σταμάτησε το σερί του Έλληνα στις αρχές του δεύτερου σετ, κάνοντας το 1-0 στα games, ενώ κράτησε δύσκολα το σερβίς του για το 2-1, με τον Τσιτσιπά να χάνει δύο break points. Η εξέλιξη ,όμως, ήταν αντίστοιχη με το πρώτο σετ. Ο 23χρονος Έλληνας κατέκτησε τα επόμενα πέντε games, χάνοντας μόλις τρεις πόντους και έκανε το 2-0 σετ σε 35 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία και το τρίτο σετ, κάνοντας γρήγορα το 4-0. Ο Ίμερ μείωσε δύσκολα σε 4-1, έχοντας χάσει, πλέον, και ψυχολογία, όμως ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του για το 5-1 και τελειωσε το σετ με break.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ