aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΞεχωριστή τιμή στον Δημήτρη Λεοντή

Ξεχωριστή τιμή στον Δημήτρη Λεοντή

Τις μαθητικές του αναμνήσεις «ξύπνησε» η τελετή βραβεύσεων των μαθητών- αθλητών και αθλητριών της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας στον Αντιπρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δημήτρη Λεοντή. Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, άρτια σε οργάνωση από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του σχολείου το οποίο έχει σημαντική ιστορία στην Κυπριακή εκπαίδευση.

Η βραδιά της 23ης Ιουνίου, ήταν ξεχωριστή για τον Αντιπρόεδρο του ΚΟΑ, ο οποίος ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος και του αποδόθηκε η δέουσα τιμή, αφού κατά τα μαθητικά του χρόνια στην Αγγλική Σχολή ο Δημήτρης Λεοντής διέπρεψε στο άθλημα του τένις με διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Στη διάρκεια, της εκδήλωσης προβλήθηκε η αθλητική και μαθητική διαδρομή του Δημήτρη Λεοντή στην Αγγλική Σχολή, ενώ του απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα.

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ στο χαιρετισμό του, ανέφερε και τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να είμαι εδώ σήμερα το βράδυ ως τιμώμενος στην Τελετή Απονομής Βραβείων Αθλητισμού της Αγγλικής Σχολής.  Αισθάνομαι εξαιρετικά χαρούμενος και κολακευμένος για να είμαι εδώ, ένας γνωστός τόπος όπου πέρασα μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου ως φοιτητής-αθλητής. Πολλές αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό μου και θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω για να ξαναζήσω αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Η εξαιρετική αυτή τελετή, επιβεβαιώνει ότι η Αγγλική Σχολή είναι ένα ίδρυμα που εκτιμά ιδιαίτερα και υποστηρίζει τη συμμετοχή και αθλητική ανέλιξη των μαθητών».

Ο Λεοντής ανέφερε ότι το βίωμα του να είναι μαθητής και  αθλητής έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. «Η διαχείριση του χρόνου, η αποτελεσματικότητα και η πειθαρχία είναι το όνομα του παιχνιδιού για όλους τους μαθητές-πρωταθλητές. Ως αθλητής, είχα 4 βασικές αρχές: να εργάζομαι σκληρά, να είμαι πειθαρχημένος, να βάζω πάντα υψηλους στόχους και να παίζω δίκαια. Αυτές τις αρχές εξακολουθώ να προσπαθώ να τις εφαρμόσω σήμερα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Εάν κατορθώσετε να εμπνεύσετε τον εαυτό σας με αυτές τις αρχές, έχετε μεγάλες πιθανότητες να πετύχετε σε ό,τι κάνετε στη ζωή. Η συμβουλή μου είναι να τα υιοθετήσετε, και να αγαπήσετε και να αισθανθείτε υπερήφανοι για αυτό που κάνετε επειδή είστε όλοι τόσο προικισμένοι. Είστε αθλητές υψηλού επιπέδου στο καλύτερο Σχολείο της Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ