aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΒολτυράκης και Ζαΐτσεβα τους τίτλους στα Μονά

Βολτυράκης και Ζαΐτσεβα τους τίτλους στα Μονά

Με τη διεξαγωγή των τελικών συναντήσεων στα Μονά, ολοκληρώθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τένις, το Διεθνές Πρωτάθλημα Cyprus Tennis Federation TEU16 G3, τη διοργάνωση του οποίου ανέλαβε η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου.  Οι Κύπριοι αντισφαιρστές είχαν συμμετοχή και στους τέσσερις τελικούς.

Η Κλειώ Μαρία Ιωάννου και ο Φώτος Φωτιάδης συμμετείχαν και στους δύο τελικούς με τον δεύτερο να κατακτά τελικά τον τίτλο στο Διπλό με παρτενέρ τον Παύλο Παρσών. Μεγάλη πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος η Ξένια Ζαΐτσεβα από τη Ρωσία, που ήταν και το Νο1 του ταμπλό, που κατέκτησε και τους δύο τίτλους στην κατηγορία κοριτσιών.

Στον τελικό των αγοριών ο Φώτος Φωτιάδης (Νο3) ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Βασίλη Βολτρυράκη (Νο2) από την Ελλάδα, παρότι έφτασε πολύ κοντά στη νίκη (6-7 [3], 6-4, 6-1). Στον τελικό των κοριτσιών η Κλειώ Μαρία Ιωάννου, προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Ξένιας Ζαΐτσεβα από τη Ρωσία, που έκανε συνολικά εξαιρετικό πρωτάθλημα. Το Νο1 του ταμπλό νίκησε εύκολα με 2-0 (6-2, 6-0) κατακτώντας τον τίτλο.

Από εκεί και πέρα, οι δύο τελικοί στα Διπλά επεφύλαξαν μία μεγάλη κυπριακή επιτυχία. Το δίδυμο των Φώτου Φωτιάδη και Παύλου Παρσών, νίκησαν τους Ντ.Β.Ντούτα (ROU)[2] / Σ.Μενκάλια (ΙΤΑ) με 2-0 (6-1, 6-4).

Τέλος, στο Διπλό των κοριτσιών, οι Κλειώ Μαρία Ιωάννου και η Μαρία Κωνσταντίνου δεν μπόρεσαν καταβάλουν τις  Λ. Σαλβατορέλι (ΙΤΑ) / Ξ. Ζαΐτσεβα (RUS)[1] χάνοντας με 2-0 (6-1, 6-4).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ