aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΒασίλισσα στη Σιγκαπούρη η Βοζνιάκι (vids)

Βασίλισσα στη Σιγκαπούρη η Βοζνιάκι (vids)

Έχει βρεθεί για 67 εβδομάδες στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως τόσο… βαρύ τρόπαιο δεν είχε σηκώσει ποτέ! Η 27χρονη τενίστρια από τη Δανία, όμως, τα έκανε όλα τέλεια στο φετινό WTA Finals και κατάφερε να βάλει το… κερασάκι, νικώντας τη θρυλική Αμερικανίδα για πρώτη φορά, μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες!

Το έκανε, μάλιστα, σε straight sets (6-4, 6-4), αν και πέρασε ένα… μπλακ άουτ στο δεύτερο σετ, όταν προηγήθηκε με 5-0 και είδε τη Βίνους να μειώνει σε 5-4! Κράτησε, ωστόσο, την ψυχραιμία της και σημείωσε το μπρέικ που της έδωσε τη νίκη στο επόμενο γκέιμ.

Πανηγύρισε, λοιπόν, τον 27ο τίτλο στην καριέρα της (δεύτερο φετινό) και αύριο θα ανεβεί στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, μόλις 160 βαθμούς πίσω από τη Σιμόνα Χάλεπ, που ολοκλήρωσε τη χρονιά ως Νο1. Εκτός των άλλων, έχει σημειώσει και περισσότερες νίκες από κάθε άλλη τενίστρια φέτος (60).

H Βίνους, από την άλλη, πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν, ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία φιναλίστ της διοργάνωσης, όμως αποχαιρετάει το 2017 χωρίς τίτλο! Έπαιξε, πάντως, στους τελικούς του Australian Open και του Wimbledon.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ