aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Βασιλιάς» στη Μαδρίτη ο Τζόκοβιτς, συγχαρητήρια Τσιτσιπά!

«Βασιλιάς» στη Μαδρίτη ο Τζόκοβιτς, συγχαρητήρια Τσιτσιπά!

Μία απίστευτη πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό του Madrid Masters ανακόπηκε από τον θρύλο του παγκόσμιου τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 20χρονος Ελλαδίτης απέκλεισε τον υπερασπιστή του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κέρδισε για πρώτη φορά τον καλύτερο χωμάτινο τενίστα όλων των εποχών, Ραφαέλ Ναδάλ αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε τρίτο έπος κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Εμφανώς εξαντλημένος από την υπερπροσπάθεια των δύο τελευταίων αγώνων του κόντρα σε έναν πολύ πιο φρέσκο Τζόκοβιτς ο οποίος έκανε μια «επαγγελματική» εμφάνιση στον τελικό της Μαδρίτης έφεραν το 6-3, 6-4 υπέρ του Σέρβου θρύλου που είναι ο πανάξιος πρωταθλητής της φετινής διοργάνωσης!

Ένας πολύ σημαντικός τίτλος που τόσο πολύ είχε ανάγκη ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης καθώς μετά τον θρίαμβο του στο Αυστραλιανό Όπεν έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό μέχρι και αυτήν την εβδομάδα στη Μαδρίτη.

Κατέκτησε τον 33ο Masters τίτλο του ισοφαρίζοντας στη λίστα με τις περισσότερες κατακτήσεις τον τεράστιο αντίζηλό του, Ράφα Ναδάλ, και θα επιχειρήσει να τον προσπεράσει την επόμενη εβδομάδα, στο Masters της Ρώμης, ένα τουρνουά που στο παρελθόν έχει καταφέρει να κυριαρχήσει πολλές φορές.

Μετά το 2011 και το 2016, ήρθε έτσι ο τρίτος τίτλος του Νόλε στη Μαδρίτη μπροστά σε ένα κοινό με το οποίο στο παρελθόν δεν είχε και την καλύτερη σχέση, ελέω Ράφα Ναδάλ, αλλά πλέον έχει κερδίσει τον σεβασμό του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ