aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣUS Open: Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη με μονομαχία Τσιτσιπά - Μάρεϊ

US Open: Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη με μονομαχία Τσιτσιπά – Μάρεϊ

Το τελευταίο Grand Slam της σεζόν κάνει πρεμιέρα σήμερα στο National Tennis Center και ο τενιστικός πλανήτης περιμένει με αγωνία να δει αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα καταφέρει να κατακτήσει το ημερολογιακό Grand Slam και τον 21ο Major τίτλο της καριέρας του.

Το US Open ξεκινάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις καθώς στην πρώτη ημέρα αγώνων τη Δευτέρα (30/08), συμπεριλαμβάνεται το μεγάλο ντέρμπι του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον πρώην πρωταθλητή της διοργάνωσης (2012) και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άντι Μάρει (21:00).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κεντρικό court Arthur Ashe και θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών στο ATP Tour, με τον Μάρκο Παγδατή να εφιστά την προσοχή στον Έλληνα πρωταθλητή, υπογραμμίζοντας ότι ο Άντι Μάρει δεν έχει να χάσει κάτι κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.

Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι και η αναμέτρηση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας (23:30) την 23χρονη Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των ανδρών ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ρούμπλεφ – Κάρλοβιτς, Τσόνγκα – Ρουντ, Αλκαράθ – Νόρι, Κύργιος – Μπαουτίστα Αγκουτ και Γκασκέ – Μεντβέντεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ