aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: Τα επόμενα βήματα της υπόθεσής του

Τζόκοβιτς: Τα επόμενα βήματα της υπόθεσής του

Η απόφαση για την ακύρωση της visa εισόδου του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία από τον Υπουργό Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, φέρνει ουσιαστικά τον Σέρβο προ τετελεσμένων γεγονότων.

Το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης μέσα στις επόμενες ώρες είτε θα πρέπει να επιστρέψει στο κέντρο προσφύγων που είχε διαμείνει τις πρώτες μέρες μετά την άφιξή του στην Αυστραλία, είτε να πάρει το αεροπλάνο και να αποχωρήσει από τη χώρα.

Εκτός κι αν υπάρξει κάποια εξαίρεση στην περίπτωσή του, αν και μέχρι στιγμής η Κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν έχει δείξει κάποια τέτοια διάθεση.

Η περίπτωση της έφεσης και η τριετής απαγόρευση εισόδου
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της Αυστραλίας το μεγαλύτερο ζητούμενο που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Σέρβο αφορά το νομικό κομμάτι της απόφασης του Άλεξ Χοκ.

Ουσιαστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς απειλείται με τριετή απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία και αυτό είναι που θα θέλει να αποφύγει το νομικό του επιτελείο. Ουσιαστικά, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο φετινό τουρνουά, θα κάνει τα πάντα για να δώσει το παρών στα επόμενα. Για αυτό θεωρείται δεδομένο ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και είναι πιθανή η παραμονή του Σέρβου στην Αυστραλία μέχρι και την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας.

Θυμίζουμε πως το Australian Open αρχίζει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ