aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: «Στέφανε, σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος σου τελικός - Η μεγαλύτερη νίκη της...

Τζόκοβιτς: «Στέφανε, σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος σου τελικός – Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου»

«Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ συγκινημένος από τα λόγια του Στέφανου. Σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο ευγενικός, το εκτιμώ πολύ. Πιστεύω ότι και οι δύο θα συμφωνούσαμε ότι στο court θέλουμε να κερδίσουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες του άλλου. Σε συγχαίρω για αυτό το τουρνουά, ήταν δύσκολη η αποστολή σου. Σίγουρα δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός Grand Slam, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και την οικογένειά σου, ξέρω πόσο χρόνο ξοδεύετε για να γίνεις καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος, εντός και εκτός γηπέδου. Είσαι από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους που ξέρω. Το είπα ξανά και το πιστεύω. Θα ήθελα απλά να σχολιάσω για την Ελλάδα και τη Σερβία, είμαστε δύο μικρές χώρες που δεν έχουν παράδοση στο τένις. Δεν είχαμε πολλούς παίκτες να εμπνευστούμε. Νομίζω ότι το μήνυμα για κάθε νέο παίκτη που παρακολουθεί αυτές τις εικόνες, να συνεχίσει να ονειρεύεται για να βρεθεί εδώ, τα πάντα είναι πιθανά, μην αφήσετε κανέναν να σας πάρει το όνειρο. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεστε. Όσες περισσότερες δυσκολίες και προκλήσεις έχεις στην παιδική σου ζωή, , τόσο πιο σπουδαίος θα γίνεις. Εγώ και ο Στέφανος είμαστε η απόδειξη. Μην αφήσετε κανέναν να πάρει το όνειρο από εσάς, υποστηρίξτε τα όνειρά σας, βρείτε ανθρώπους που θα πιστέψουν στο όνειρό σας και θα τα καταφέρετε.

Τι ταξίδι ήταν αυτό… Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ξέρω ότι με ανέχεστε και στην πιο δύσκολη πλευρά του χαρακτήρα μου. Μου δείχνετε υπομονή και αγάπη. Δεν ξέρω αν ποτέ με συγχωρήσετε για όσα σας έχω κάνει αυτά τα χρόνια. Αυτό το τρόπαιο είναι δικό σας, όσο και δικό μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με έκαναν να αισθάνομαι καλοδεχούμενος στην Μελβούρνη. Υπάρχει λόγος που παίζω το καλύτερό μου τένις εδώ, μπροστά στον θρυλικό Rod Laver, σας ευχαριστώ που δίνετε το παρών και σήμερα. Προσπαθώ να τσιμπήσω τον εαυτό μου καινα ζήσω αυτές τις στιγμές. Ξέρω ότι μιλάω πολύ, προσπαθήστε να με αντέξετε λίγο ακόμα. Μόνο η οικογένειά μου ξέρε τι έχουμε περάσει αυτές τις εβδομάδες. Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοργάνωση, το τουρνουά, τους εθελοντές, όσοι είναι μέρος της υπέροχης διοργάνωσης, καθημερινά βρίσκονται εδώ και φροντίζουν το τουρνουά. Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε να νιώθουμε άνετα. Υπήρχε προσέλευση ρεκόρ, υπήρχαν πολλοί στην πλατεία, στο σπίτι τους. Σας ευχαριστώ που το κάνατε σε ένα από τα σπουδαιότερα events, ελπίζω να σας δω του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ