aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: Σκέψεις για αγωγή κατά της Αυστραλίας ζητώντας 3.2 εκατομμύρια δολάρια

Τζόκοβιτς: Σκέψεις για αγωγή κατά της Αυστραλίας ζητώντας 3.2 εκατομμύρια δολάρια

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπορεί όπως είναι ήδη γνωστό να παλέψει για το 21ο Grand Slam του, καθώς η Αυστραλία μετά από μια υπόθεση που εξελίχθηκε σε σήριαλ, αποφάσισε την απέλαση του Σέρβου τενίστα. Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με την «Sun» δεν σκοπεύει να αφήσει αναπάντητο το ότι δεν τον άφησαν να αγωνιστεί στο Australian Open και ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζόκοβιτς μιλώντας με τη νομική του ομάδα, σκέφτεται να κάνει αγωγή στην Αυστραλία ζητώντας 3.2 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και το έπαθλο του συγκεκριμένου τουρνουά.

Στην απόφαση της μήνυσης έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι συνθήκες οι οποίες επικρατούσαν στο ξενοδοχείο προσφύγων που έμενε στο Κάρλτον της Μελβούρνης με τον Εντουάρντο Αρτάλντι, που είναι ένας από τους μάνατζερ του Τζόκοβιτς να αναφέρει σχετικά:

«Είναι γνωστό ότι ο Νόβακ και η οικογένειά του αισθάνονται πως του φέρθηκαν άσχημα στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνης. Η μητέρα του αποκάλυψε πως το δωμάτιο ήταν γεμάτο ψύλλους και σκουλήκια. Του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν κρατούμενος. Ενώ ο Σέρβος δικηγόρος και πολιτικός, Τόμα Φίλα επισήμανε: «Υποβλήθηκε σε ταπεινωτική μεταχείριση. Θα πρέπει να κάνει μήνυση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ