aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: «Ο Μεντβέντεφ θα φτάσει στο Νο1»

Τζόκοβιτς: «Ο Μεντβέντεφ θα φτάσει στο Νο1»

Ευτυχισμένος μετά από την επιστροφή του με τίτλο και μάλιστα Masters ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά από την κατάκτηση του Paris Masters απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο Σέρβος μίλησε για το παιχνίδι που του έδωσε τίτλο:

«Παρόλο που έχασα το 1ο σετ, ένιωθα σε όλο το ματς ότι ήμουν κοντά. Προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να διαβάσω το σερβίς του. Ήμουν συνεπής από τη baseline και έκανα πολλά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα. Ήξερα πως αυτό θα βελτιωνόταν μόλις χαλάρωνα λίγο και πράγματι το τένις μου επέστρεψε στα καλύτερά του.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη, γιατί κέρδισα έναν παίκτη σαν τον Μεντβέντεφ που σ’ αυτές τις επιφάνειες είναι πολύ δύσκολο. Ο τίτλος αυτός θα με βοηθήσει πολύ για το ATP Finals και το Davis Cup».

«Ο Ντανίλ θα φτάσει στο Νο1»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς την Δευτέρα (8/11) θα εισέλθει στην 346η εβδομάδα του στο Νο1 αλλά στο πρόσωπο του Ντανίλ Μεντβέντεφ βλέπει το επόμενο Νο1.

«Πάντα σε κάνει να παίξεις μια επιπλέον μπάλα και καταφέρνει να μπαίνει στον πόντο από πολύ δύσκολες θέσεις στο γήπεδο. Η κίνησή του είναι φναταστική και έχει τη δυνατότητα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Αργά ή γρήγορα θα γίνει Νο.1 στον κόσμο, είναι ο κορυφαίος από την επόμενη γενιά που έρχεται», είπε ο Σέρβος και μίλησε και για την ήττα του στο US Open: « Δεν θα υποφέρω για κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Ένιωσα πολλή πίεση, όση δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά, όσο πλησίαζε ο τελικός του US Open.

Είμαι χαρούμενος με το πως τα πήγα και με όσα έγιναν μετά τον τελικό. Είναι παρελθόν. Ήρθα στο Παρίσι, έβαλα τα δυνατά μου και κέρδισα τον τίτλο εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ