aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς - Ναδάλ: Κυρίαρχος ο Νόλε, ισοφάρισε η Σερβία!

Τζόκοβιτς – Ναδάλ: Κυρίαρχος ο Νόλε, ισοφάρισε η Σερβία!

Ήταν καταιγιστικός!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξε σπουδαίο τένις απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης Ραφαέλ Ναδάλ και τον ανάγκασε σε ήττα στο μεταξύ τους μονό παιχνίδι, όπου εκπροσωπούσαν Σερβία και Ισπανία.

Ο «Νόλε» κατέκτησε χωρίς πρόβλημα το πρώτο σετ με 6-2, στο οποίο ήταν απόλυτος κυρίαρχος μέσα στο court, αλλά στο δεύτερο, τα πράγματα δυσκόλεψαν.

Ο «Ράφα» εμφανίστηκε πιο δυνατός, πιο συγκεντρωμένος και θέλησε να πάρει εκδίκηση για το πρώτο σετ…

Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να στείλει το παιχνίδι στο Tie Break, όπου το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης εξασφάλισε τους πέντε από τους επτά τελευταίους πόντους και, αποφεύγοντας να πάει το ματς σε τρίτο σετ, πήρε τη νίκη με 2-0.

Ο Τζόκοβιτς λοιπόν ισοφάρισε για την Σερβία, επέκτεινε την διαφορά στις νίκες ανάμεσα στην χώρα του και την Ισπανία (29-25 νίκες για την χώρα του Νόλε) και πλέον, οι δύο κορυφαίοι, θα πάρουν ανάσες ενόψει του διπλού, στο οποίο θα συνεργαστούν με τους Βίκτορ Τρόιτσκι (Τζόκοβιτς) και Πάμπλο Καρένο Μπούστα (Ναδάλ) για να κριθεί ο νικητής του ATP Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ