aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Στηρίζω τον Στέφανο. Δεν αξίζει τόσες επιθέσεις»

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Στηρίζω τον Στέφανο. Δεν αξίζει τόσες επιθέσεις»

Στο προσκήνιο βρέθηκε και στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα toilet breaks και τον χρόνο που μένει στα αποδυτήρια στα τελευταία τουρνουά που έχει συμμετάσχει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, όμως για άλλη μία φορά βρήκε έναν «σύμμαχο» και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει εκφραστεί πολλές φορές με κολακευτικά λόγια για εκείνον.

Μετά τη νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την πρόκριση στον τελικό του Αμερικανικού Grand Slam, ο Σέρβος τενίστας και Νο1 στον κόσμο τάχθηκε υπέρ ξανά του Τσιτσιπάς και τόνισε πως ο νεαρός συνάδελφός του «δεν αξίζει τόσες επιθέσεις».

«Πρέπει να σταθώ στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά. Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος. Τον στηρίζω. Ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος», ανέφερε αρχικά ο Τζόκοβιτς.

«Φυσικά μπορεί να διαφωνήσει κάποιος, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Ξέρω ότι ξεφύγαμε από το θέμα μας, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσω για αυτό το θέμα γιατί το συζητήσαμε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι δεν άξιζε τόσες επιθέσεις που δέχθηκε από τα social media από όλους, οπότε στηρίζω τον Στέφανο», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ