aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς - Χατσάνοφ 3-1: Ο σούπερ Νόλε προκρίθηκε με ανατροπή στα ημιτελικά, περιμένει Τσιτσιπά ή...

Τζόκοβιτς – Χατσάνοφ 3-1: Ο σούπερ Νόλε προκρίθηκε με ανατροπή στα ημιτελικά, περιμένει Τσιτσιπά ή Αλκαράθ

Την περσινή σεζόν ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχαιρέτησε το Roland Garros από τα προημιτελικά. Ο Σέρβος τενίστας δεν άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο και φέτος. Παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ από τον Κάρεν Χατσάνοφ, έκανε την ανατροπή και με 3-1 (4-6, 7-6, 6-2, 6-4) προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στους τέσσερις του γαλλικού Όπεν τον νικητή από το βραδινό ζευγάρι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κάρλος Αλκαράθ (21:15, EUROSPORT 1).

Ο Νόλε στοχεύει στην κατάκτηση του 3ου Roland Garros και τον 26ο τίτλο του σε Grand Slam συνολικά.

Το ματς
Ο Χατσάνοφ ξεκίνησε δυναμικά και μάλιστα κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ. Ο Ρώσος τενίστας έκανε το break στο πέμπτο game και διατήρησε το προβάδισμά του, κλείνοντας το σετ με 6-4.

Όπως ήταν φυσικό ο Τζόκοβιτς πέρασε στην αντεπίθεση. Ο Νόλε τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι δύο αθλητές πήγαιναν χέρι-χέρι και το σετ οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Σέρβος κυριάρχησε απόλυτα με το ευρύ 7-0.

Ο Τζόκοβιτς διατήρησε τη φόρα που είχε αποκτήσει και κατάφερε να κάνει το 2-1 στα σετ με το εντυπωσιακό 6-2. Το τέταρτο σετ ήταν πιο δύσκολο, με τον Χατσάνοφ να ασκεί πίεση στον Σέρβο, χαρίζοντάς μας κάποια πολύ όμορφα ράλι.

Στο τρίτο game ο Τζόκοβιτς έκανε το break, με τον Χατσάνοφ να απαντάει έπειτα από λίγο για το 4-4. Όμως, ο Νόλε έκανε και δεύτερο break και έκλεισε το παιχνίδι με 6-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ