aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: Απελάθηκε από την Αυστραλία, εκτός Australian Open

Τζόκοβιτς: Απελάθηκε από την Αυστραλία, εκτός Australian Open

Τζόκοβιτς out! Ο ελληνικής καταγωγής Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, ανέτρεψε την απόφαση του Δικαστηρίου της Μελβούρνης ακυρώνοντας τη visa του Νόβακ Τζόκοβιτς που δεν θα αγωνιστεί στο Australian Open.

Τελικά, οι Αρχές της Βικτώριας προχωρούν στην απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς καθώς η βίζα του δεν έχει πλέον καμία ισχύ.

Ο υπουργός Μετανάστευσης με… μερικές ημέρες καθυστέρηση πήρε την απόφαση και άσκησε την εξουσία που έχει, διατάζοντας την απέλαση του Σέρβου τενίστα. Εδώ και δύο 24ωρα οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε καταλήξει στην απόφαση, όμως καθυστέρησε καθώς εξέταζαν διεξοδικά όλα τα έγγραφα του Νόλε, ο οποίος όπως αποδείχθηκε είχε κάνει ορισμένες παρατυπίες.

Ο Χοκ άσκησε το δικαίωμα που του δίνει το αξίωμά του και παράβλεψε την απόφαση του δικαστηρίου της Βικτώριας, σε μια υπόθεση που σε καμία περίπτωση πάντως, δεν έχει κλείσει ακόμη. Ο Αυστραλός υπουργός «άκουσε» την οργή των πολιτών της χώρας του και πήρε την υπόθεση πάνω του, καθώς υπάρχει και ζήτημα με δεδικασμένο που μπορεί να δημιουργηθεί, το οποίο θα προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στην κυβέρνηση.

Ζυγίζοντας προφανώς τα πράγματα, επέλεξαν να ακολουθήσουν την γραμμή αυτή, γνωρίζοντας πως από την άλλη, ενδέχεται να υπάρξει κατακραυγή για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση από την αρχή, για να καταλήξουν τελικά να ακυρώσουν τη βίζα του Σέρβου για δεύτερη φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ