aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤζόκοβιτς: «Αισθάνομαι νέος, δεν σκέφτομαι την απόσυρση»

Τζόκοβιτς: «Αισθάνομαι νέος, δεν σκέφτομαι την απόσυρση»

Ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων, στον απόηχο της απόσυρσης του Ρότζερ Φέντερερ, δεν κατάφερε να βοηθήσει την Team Europe στο Laver Cup 2022 καθώς ηττήθηκε από τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ την Κυριακή (25/09) και λίγο αργότερα ο Φράνσις Τιάφο χάρισε τον κρίσιμο πόντο και το τρόπαιο στην Team World με επική ανατροπή επί του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Φέντερερ στα 41 του χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει τη ρακέτα του, χτυπημένος από τραυματισμούς στα γόνατα, βυθίζοντας σε θλίψη το παγκόσμιο τένις και τους εκατομμύρια θαυμαστές του. Προς το παρόν, η λέξη απόσυρση δεν βρίσκεται στο μυαλό του Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Δεν νιώθω τόσο γέρος, για να είμαι ειλικρινής, για να δώσω τέλος στην καριέρα μου. Το σώμα μου είναι ακόμα γερό και ακούει καλά. Αυτό είναι το κλειδί πιστεύω όταν περνάς τα 35» είπε ο Νόλε ο οποίος σε αντίθεση με τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό του, Ράφαελ Ναδάλ, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμού.

Αντίθετα, ο Ισπανός παραδέχθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι σκέφτηκε πολύ την απόσυρση πριν την έναρξη της φετινής χρονιάς, αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα.

«Δεν παίζω τόσο πολύ, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να φτάνω στην καλύτερή μου φόρμα στα κορυφαία τουρνουά που είναι τα Grand Slam και κάποια Masters. Αυτό μου δίνει κίνητρο και με εμπνέει να παίξω το καλύτερό μου τένις. Θέλω πραγματικά να συνεχίσω έτσι. Δεν βλέπω το τέλος της καριέρας μου στον ορίζοντα.

Θέλω να παίξω για όσο το δυνατόν περισσότερο και να νιώθω καλά ώστε να αντιμετωπίσω τους νεαρότερους αντιπάλους στα Grand Slam», πρόσθεσε ο 35χρονος Σέρβος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ