aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: «Το παιχνίδι μου ήταν πολύ κοντά στο εξαιρετικό»

Τσιτσιπάς: «Το παιχνίδι μου ήταν πολύ κοντά στο εξαιρετικό»

Την ικανοποίησή του για την πρόκριση στους «8» του Roland Garros εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

«Λατρεύω να παίζω με κόσμο. Μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με κόσμο και ήταν κάτι διαφορετικό. Στο Παρίσι έχουμε τους ανθρώπους που έρχονται από την Ελλάδα. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Δούλεψα πολύ καλά για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι. Αισθάνθηκα άνεση μέσα στο κορτ. Κάποια ντροπ σοτ δε μου βγήκαν. Το σερβίς μου βγήκε. Με τον Πάμπλο έχουμε παίξει στο παρελθόν και μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του εντός γηπέδου και πρόσθεσε:

«Έχω μία πολύ καλή ομάδα που δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Πολλές φορές μου έχουν δώσει τις κατάλληλες συμβουλές. Είμαι ευγνώμων που είναι εδώ και έχω τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλευρό μου».

Στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Κατάφερα και έκανα το comeback, έδειξα ότι είμαι ακόμα στο παιχνίδι. Ήταν σημαντικό ότι δεν άφησα το τρίτο σετ να κατρακυλήσει. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου και το πώς αισθάνθηκα μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι μου ήταν πολύ κοντά στο να είναι εξαιρετικό».

Όσο για το αν επηρεάστηκε από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ίσνερ, ανέφερε: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα μεγάλο σέρβερ όπως ο Ίσνερ σίγουρα θα σε βοηθήσει. Το παιχνίδιήταν διαφορετικό, είχαμε πολλά ράλι που δεν είχα στο προηγούμενο αγώνα. Η προσοχή μου έπρεπε να είναι εκεί».

Όσο για τον επόμενο αντίπαλό του, Ντανίλ Μεντβέντεφ, απάντησε πως «Δεν έχω να πω τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ