aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: «Το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε» (αποθέωση από Τιμ)

Τσιτσιπάς: «Το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε» (αποθέωση από Τιμ)

Στις δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τη νίκη του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισες πως ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του το χρωστάει στην στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του από την αρχή του τουρνουά.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ντόμινικ. Είσαι έμπνευση για εμένα και για πολλούς άλλους στο χώρο του τένις», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς απευθυνόμενος στον αντίπαλό του. Για να συνεχίσει: «Έγινε μια πολύ όμορφη μάχη για το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλη τη χρονιά».

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς είπε: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον πατέρα μου και τον αντζέντη μου για την στήριξη. Αυτό το τουρνουά ήταν φανταστικό και τόσο ξεχωριστό για εμένα. Δεν έχω λάβει ποτέ ξανά τόση αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε».

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την εξέλιξή μου ως παίκτης. Φάνηκε όλη η δουλειά που έκανα φέτος. Αυτή την εβδομάδα φάνηκε μια από τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μου. Έπαιξα με πολύ θράσσος και ψυχή. Ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι και έπαιζα σαν να μην υπάρχει αύριο σε κάθε μπάλα», είπε στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς μιλώντας στην κάμερα του Cosmote.

Τιμ: «Σου άξιζε Στέφανε, εύχομαι να έχουμε κι άλλους υπέροχους τελικούς»

Παρότι… πικραμένος, ο Ντομινίκ Τίεμ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να αναγνωρίσει την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού στο ATP Finals, που βρήκε τον Έλληνα τενίστα νικητή με 2-1 σετ! «Σήμερα έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι. Σου άξιζε Στέφανε. Είσαι ένας φανταστικός παίκτης και εύχομαι να έχουμε και άλλους υπέροχους τελικούς μεταξύ μας στο μέλλον», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αυστριακού τενίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ