aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: Στο Νο7 και βλέπει Ρώμη

Τσιτσιπάς: Στο Νο7 και βλέπει Ρώμη

Μετά την κορυφαία του πορεία σε τουρνουά Μάστερς, στην Μαδρίτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε και ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη.

Από σήμερα (13/5) ο Στέφανος βρίσκεται και επίσημα στο Νο7 του κόσμου, μετά την παρουσία του στον τελικό της Μαδρίτης, όπου ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε τους 3.790 βαθμούς και αν τα πάει καλά στη Ρώμη, δεν αποκλείεται να τον δούμε την άλλη εβδομάδα και στο Νο6. Αυτό ανάλογα με το τι θα κάνει ο Κέι Νισικόρι που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Κερδισμένος ήταν και ο Ντομινίκ Τιμ, που πέρασε στο Νο4.

Εν τω μεταξύ, τα λόγια του Νόβακ Τζόκοβιτς, είχαν ξεχωριστή σημασία στον νεαρό Έλληνα τενίστα. Στην διάρκεια της απονομής, ο Νόλε, αποθέωσε τον Τσιτσιπά, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι το νέο αστέρι στο τέλος. Και εκπληκτικό παιδί. Σε ξέρω από μικρό παιδί. Τώρα μεγάλωσες και έγινες πιο δυνατός από μένα. Ξέρω τον πατέρα σου, την οικογένειά σου και είμαι πολύ χαρούμενος που έχεις αυτή τη πρόοδο. Όπως και που θα είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου». Έκλεισε μάλιστα την ομιλία του με ένα «ευχαριστώ φίλε» στον Τσιτσιπά στα ελληνικά!

Όσον αφορά την Μαρία Σάκκαρη, έμεινε στο Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης και αυτή την εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ