aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς - Οφνερ 3-0: Καθάρισε τον Οφνερ και τώρα... Αλκαράθ στους «8» (vids)

Τσιτσιπάς – Οφνερ 3-0: Καθάρισε τον Οφνερ και τώρα… Αλκαράθ στους «8» (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα προημιτελικά του Roland Garros και ετοιμάζεται για την ματσάρα με τον Αλκαράθ.

Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, από τον Σεμπάστιαν Οφνερ, πέρασε στους «8» με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-0) και πάει απέναντι στο Νο1 του κόσμου, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να είναι και τελικός αν δεν ήταν στην ίδια πλευρά του κυρίως ταμπλό.

Δύσκολο πρώτο βήμα για τον Τσιτσιπά
Ο Στέφανος άρχισε με το… αριστερό το ματς καθώς δέχτηκε break στο πρώτο game, κυρίως από δικά του λάθη.

Ο Οφνερ σέρβιρε καλά και κέρδισε όλα τα μεγάλα ράλι που παίχτηκαν στο δεύτερο game για να κάνει το 2-0 και να πάει στο πρώτο change του αγώνα μπροστά με 2-1, καθώς… έκανε σεφτέ στο ματς ο Τσιτσιπάς, έχοντας για «όπλο» το αποτελεσματικό πρώτο του σερβίς, στο πρώτο love service game του αγώνα.

Αμφότεροι κράτησαν το σερβίς τους στα επόμενα δύο game, με τον Στέφανο να εκμεταλλεύεται στη συνέχεια τα λάθη του αντιπάλου του, να φτάνει σε τριπλό break point και στην δεύτερη προσπάθεια να το πετυχαίνει, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Ο Οφνερ βρήκε break point ξανά από διπλό λάθος του Στέφανου, όμως ο Τσιτσιπάς με ένα χτύπημα στην ευθεία τρομερής δυσκολίας και δύο εξαιρετικά σερβίς, πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στο ματς (4-3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ