aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: «Έμεινα πνευματικά δυνατός»

Τσιτσιπάς: «Έμεινα πνευματικά δυνατός»

Για την πρεμιέρα του στο Roland Garros που συνοδεύτηκε με νίκη και πρόκριση στον 2ο γύρο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο Έλληνας τενίστας είπε μεταξύ άλλων: «Είχα πίεση και στρες πριν τον αγώνα, δεν το κρύβω. Όταν μπαίνω στο court, πάντα σκέφτομαι πως αν κερδίσω, θα είναι η καλύτερη νίκη στη ζωή μου. Έτσι σκέφτομαι, γιατί ξέρω ότι κάθε αντίπαλος μπορεί να είναι επικίνδυνος. Κάθε αντίπαλος μπορεί να κάνει ζημιά Για μένα, κάθε νίκη είναι η καλύτερη στην καριέρα μου».

Αναλύοντας το παιχνίδι του σημείωσε:  «Έπαιξα πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ, καλύτερα από ό,τι περίμενα. Το τρίτο ήταν δύσκολο. Ένιωσα να με πιέζει περισσότερο, πήγαινε περισσότερο για τα χτυπήματα του, ήταν πιο γρήγορος, πιο δυνατός. Μια-δυο φορές ήμουν μπροστά 0-30 στο σερβίς του και νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλά αυτές τις στιγμές. Έμεινα πνευματικά δυνατός και έκλεισα το τάι μπρέικ τελικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ