aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: «Έμαθα πολλά από Φέντερερ και Ναδάλ»

Τσιτσιπάς: «Έμαθα πολλά από Φέντερερ και Ναδάλ»

Ενθουσιασμένος που είχε την ευκαιρία να μάθει μερικά μυστικά του τένις από τους δύο κορυφαίους, τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη συμμετείχε ως αθλητής της team Europe στο τουρνουά Laver Cup στην Ελβετία, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τους δύο κορυφαίους συναδέλφους του.

«Νιώθω ότι μπορώ να μάθω πολλά από αυτούς τους δύο. Με δίδαξαν πράγματα που δεν μπορεί κανείς άλλος να μου μάθει. Πήρα πολλές συμβουλές από τον Φέντερερ, πριν παίξω τον πρώτο μου αγώνα στο Laver Cup. Άκουσα προσεκτικά τις οδηγίες του και προσπάθησα να τις εφαρμόσω κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν βάλεις στο παιχνίδι σου όσα σου λένε αυτοί οι δύο τενίστες, όλα γίνονται πιο εύκολα. Σε βοηθάνε πάρα πολύ. Δεν σου λένε πολλά, αλλά σου λένε ότι πραγματικά θα σε βοηθήσει. Είναι πολύ αποτελεσματικές οι συμβουλές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 20χρονος τενίστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ