aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: «Δεν βλέπω τον λόγο να μην σηκώσω έναν τίτλο μια μέρα»

Τσιτσιπάς: «Δεν βλέπω τον λόγο να μην σηκώσω έναν τίτλο μια μέρα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει το Roland Garros, αλλά ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την ανατροπή από το εις βάρος του 2-0 στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε την πίστη του ότι αν συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο, κάποια στιγμή θα γίνει αυτό που δεν συνέβη σήμερα, ενώ δήλωσε επίσης πως δεν βλέπει τον λόγο να κλάψει για τον χαμένο τελικό, αφού δοκίμασε τα πάντα.

«Θα μπορούσα να κλάψω, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κλάψω γιατί δοκίμασα τα πάντα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο. Ανυπομονώ για τη σεζόν στο χορτάρι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια έδωσε την ερμηνεία του για την επιστροφή του Τζόκοβιτς από το 2-0 και τη νίκη του: «Έπεσε ο ρυθμός μου. Ήταν πολύ παράξενο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι είχε αρχίσει να βρίσκω ρυθμό, να βρίσκω τα χτυπήματά μου, η κίνησή μου ήταν τέλεια και ξαφνικά ένιωσα κρύος και εκτός. Ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ ξανά. Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω γιατί εξελίχτηκαν έτσι τα πράγματα. Είναι κρίμα γιατί ήταν μια καλή ευκαιρία» .

Τέλος, δήλωσε πως πιστεύει στο παιχνίδι του κι ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, είναι ικανός να σηκώσει τίτλο Grand Slam στο μέλλον: «Μπορώ να διεκδικώ τέτοιους τίτλους. Παρά την ήττα μου, πιστεύω στο παιχνίδι μου. Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω σύντομα σε αυτό το σημείο. Ήμουν κοντά σήμερα. Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Η διαφορά του σημερινού μου αντιπάλου με αυτούς που αντιμετώπισα στους προηγούμενους γύρους ήταν μικρή. Με την ίδια συμπεριφορά, δεν βλέπω λόγο να μη σηκώσω τον τίτλο μια μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ