aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤσιτσιπάς: «Δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές στον αντίπαλο» λέει ο πατέρας του για τον...

Τσιτσιπάς: «Δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές στον αντίπαλο» λέει ο πατέρας του για τον τσακωμό με τη μητέρα του

Ο επεισοδιακός ημιτελικός των Στέφανου Τσιτσιπά και Ντανιίλ Μεντβέντεφ ολοκληρώθηκε με τον Ρώσο να έχει περάσει στον τελικό (και αργότερα να σηκώνει το τρόπαιο στη Ρώμη) όμως μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε ο τσακωμός του Τσιτσιπά με τη μητέρα του, επειδή εκείνη του μιλούσε στα Ρώσικα.

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν σχολιάσει πολύ αρνητικά τα λόγια του Τσιτσιπά προς τη μητέρα του, αφού ακούστηκε να την βρίζει.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, που είναι πατέρας και προπονητής του Στέφανου, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA Καλημέρα και εξήγησε πως επρόκειτο για μία στιγμή έντασης μεταξύ μητέρας και γιου και πως απλά ο Στέφανος δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον Μεντβέντεφ.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα παρά μόνο μία ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο», δήλωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ