aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤο Γουίμπλεντον απαγορεύει τη συμμετοχή σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές!

Το Γουίμπλεντον απαγορεύει τη συμμετοχή σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές!

Οι διοργανωτές του Γουίμπλεντον ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τον αποκλεισμό των Ρώσων και Λευκορώσων  αθλητών από τη φετινή διοργάνωση.

Αφορμή γι’ αυτήν την απόφαση είναι η εισβολή της Ρωσίας σε ουκρανικό έδαφος. Εάν αυτή η απόφαση υλοποιηθεί, το αγγλικό όπεν θα γίνει η πρώτη τενιστική διοργάνωση που θα επιβάλει κυρώσεις σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές.

Η πληροφορία, σύμφωνα με τους New York Times, προέρχεται από υψηλόβαθμο στέλεχος του All England Club, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία μου από τη στιγμή που δεν είναι εξουσιοδοτημένος να ομιλεί για όλα τα μέλη.

Το Γουίμπλεντον είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στα τέλη Ιουνίου, ενώ αυτή τη στιγμή πέντε αθλητές από Ρωσία και Λευκορωσία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Πρόκειται για τον Ρώσο Νο 2 στον κόσμο Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον Νο 8 Αντρέι Ρούπλεφ και τη συμπατριώτισσά τους, Νο 15 στον κόσμο, Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα, αλλά και για τη Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο 4 στον κόσμο, και τη συμπατριώτισσά της Βικτόρια Αζαρένκα, Νο 18 στον κόσμο.

Εκτός θα τεθούν και οι Κατσάνοφ (Νο 26), Καράτσεφ (Νο 30) από τη Ρωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ