aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤo Golden Masters στον θρύλο Νόλε!

Τo Golden Masters στον θρύλο Νόλε!

Το έκανε και αυτό! Ενώ η αρχή του 2018 κυλούσε εφιαλτικά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχει καταφέρει να κερδίσει το Wimbledon και τώρα, για πρώτη φορά στην καριέρα του, και το Σινσινάτι! Φύλαγε τα καλύτερα για το τέλος ο 31χρονος τενίστας που με μια επαγγελματική εμφάνιση επικράτησε του, πολύ κακού είναι η αλήθεια, Ρότζερ Φέντερερ με 6-4, 6-4 για να ολοκληρώσει ότι, ουδείς είχε καταφέρει πριν από αυτόν το Golden Masters! Η έκτη και φαρμακερή απόπειρα του έφερε λοιπόν τον τίτλο στο Οχάιο που μεγεθύνει ακόμα περισσότερο τον ήδη τεράστιο μύθο του έχοντας καταφέρει δύο επιτεύγματα που δεν έχουν κατορθώσει οι Φέντερερ και Ναδάλ. Πρώτον το Golden Masters και δεύτερο το Calendar Slam (κάτοχος και των τεσσάρων Major ταυτόχρονα).

Πολύ κατώτερος των περιστάσεων ο «Βασιλιάς» έκανε ίσως τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς σε ένα τουρνουά στο οποίο δεν είχε χάσει ποτέ σε τελικό σε επτά απόπειρες! Πάρα πολλά αβίαστα λάθη, παντελής έλλειψη ρυθμού στο σερβίς, πολλά νεύρα συνέθεσαν το ασυνήθιστο παζλ μιας κακής εμφάνισης του Φέντερερ που μοιραία ηττήθηκε και έχασε το αήττητο που είχε σε τελικούς στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Από την άλλη, ο Νόλε ήταν η επιτομή της σταθερότητας, της ψυχραιμίας και της αποτελεσματικότητας και η νίκη ήρθε απόλυτα φυσιολογικά και τον στέλνει φυσικά με τρομερή ψυχολογία στο επερχόμενο αμερικανικό Όπεν και με σαφώς καλύτερη κατάταξη!

Είχε να κερδίσει Masters τίτλο εδώ και πάνω από δύο χρόνια αλλά διάλεξε το πιο κατάλληλο μέρος για να γίνει! Αυτός ήταν ο 31ος τίτλος του Νόλε στη δεύτερη τη τάξει σημαντικότερη διοργάνωση του ATP World Tour, με τον Ράφαελ Ναδάλ να προπορεύεται με 33 τρόπαια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ