aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤίτλος για τον Σάββα

Τίτλος για τον Σάββα

Με τη διεξαγωγή των τεσσάρων τελικών στα μονά και στα διπλά, ολοκληρώθηκε το διεθνές πρωτάθλημα Ayia Napa – Protaras Junior Tournament, Grade «5» που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Παραλιμνίου και τελούσε υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF).

Το πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν αντισφαιριστές από 23 χώρες, ήταν το τελευταίο για τη φετινή χρονιά από μια σειρά διεθνών πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν στην Κύπρο, είτε ως διοργανώσεις της Tennis Europe (TE) είτε της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ITF).

Οι τελικοί επιφύλαξαν τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση για Κύπριο αντισφαιριστή, αφού ο Στέφανος Σάββα ήταν ο μεγάλος νικητής στο μονό αγοριών, ύστερα από την επικράτησή του επί του Αριστοτέλη Θάνου από την Ελλάδα με 2-1 σετ (4-6, 7-6[5], 6-4). Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια αναδείχτηκε η Ταμάρι Γκαγκοσίτζε από τη Γεωργία που νίκησε με 2-0 (7-5, 6-3), την Ξένια Λίπιεκ από την Πολωνία.

Κυπριακές συμμετοχές είχαμε στους δύο τελικούς των διπλών, στους οποίους τα δύο κυπριακά ζευγάρια έμειναν με τον τίτλο του φιναλίστ. Στο διπλό αγοριών οι Στέφανος Σάββα και Κωνσταντίνος Κοσιής έχασαν με 2-1 σετ (6-7[6],6-1,[12-10]), από τους Νικίτα Αλόσια και Σέμεν Μπουρλατσένκο από την Ουκρανία, ενώ στο διπλό κοριτσιών η Φλωρεντία Χατζηγεωργίου και η Άνθια Παναγιώτου ηττήθηκαν από τις Ρωσίδες Άννα Γκριγκόρεβα και Νταϊάνα Γιανοτόβσκαγια (Νο1 στο ταμπλό) με 2-0 σετ (6-2, 6-3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ