aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΤίτλος για Τόμας Μποντ και Ελένη Λουκά

Τίτλος για Τόμας Μποντ και Ελένη Λουκά

Ύστερα από αγωνιστική δράση εννέα ημερών, ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Tένις, κατηγορίας Grade 1, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας στις χωμάτινες επιφάνειές του, με τη συμμετοχή πέραν των 130 αντισφαιριστών σε 14 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

Το αγωνιστικό μέρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό των ανδρών. Ο Τόμας Μποντ επικράτησε του Ματία Μάτιτς με 2-1 σετ (4-6, 6-1, 7-6[2]). Στον τελικό της κατηγορίας γυναικών, η Ελένη Λουκά δεν άφησε και πολλά περιθώρια στη Φλωρεντία Χατζηγεωργίου για να διεκδικήσει τη νίκη καθώς επικράτησε με μεγάλη άνεση και στα δύο σετ με 2-0 (6-1, 6-1).

Στους 18άρηδες ο Παύλος Παρσών σε έναν κλειστό τελικό επικράτησε του Ξενοφώντα Νεοφύτου με 2-0 (6-3, 6-4), ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία κοριτσιών η Μαρία Κωνσταντίνου «γύρισε» τον αγώνα με αντίπαλο την Κλειώ Μαρία Ιωάννου, πριν η τελευταία αποχωρήσει, πριν από την ολοκλήρωση του τρίτου σετ (2-1 : 5-7, 7-6[4], 2-1 set.).

Τέλος, στην κατηγορία BS16, ο Ειρηναίος Ιωάννου επικράτησε του Ντάριους Εφτεχάρ με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-4), ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία κοριτσιών η Μερίλ Σονακίν ξεπέρασε την αντίσταση της Αναστασίας Γεωργιάδη και νίκησε με 2-0 (7-5, 6-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ